Veteranen- bedrijfsroeiers gezocht!

Orca en het roeien nog niet zat? Dan is onderstaand bericht van een van Orca’s bedrijfs/veteranenachten wellicht iets voor jou.

Enthousiaste roeiers (M/V) gezocht
Orca roeivrienden,
Onze bedrijfs- annex veteranen-8 zoekt per onmiddellijk nieuwe roeiers
Ooit begonnen als een bedrijfs-8, is na jaren van nieuwe in- en uitstroom een ploeg ontstaan die nu eigenlijk het beste valt te omschrijven als een mixed veteranen 8. We komen allemaal uit Utrecht of omgeving, hebben geroeid in onze studententijd, en vinden het hartstikke leuk om fanatiek te trainen en een aantal keer per jaar een wedstrijd te varen.
We trainen 1x per week, zo mogelijk elke week in het jaar. De beoogde ploegenomvang van 12 personen biedt flexibiliteit i.r.t. vakantie en andere privé activiteiten.
De vaste trainingsavond is nu nog de donderdagavond, maar wordt volgend jaar mogelijk de woensdagavond omdat dit beter aansluit op onze werk- en privé agenda’s.
We verzamelen een kwartier voor aanvang van de training (19:30) en leggen rond 21:00 weer aan.
We proberen 4 wedstrijden per jaar te starten. De HEAD op de Amstel, Proteus-Eretes in ’t Lang (4,5 km wedstrijd in Delft) en ‘de bedrijfsachtenregatta’ (1 km wedstrijd in Rotterdam) behoren min of meer tot het vaste repertoire, maar dit ligt nergens vast. We bepalen met elkaar wat we starten.
materiaal en begeleiding
Materiaal en begeleiding wordt geleverd door Orca. Met onze bijdrage van rond de €425 p.p. per jaar steunen we Orca. Daarvoor roeien we in een Empacher 8 en hebben we een vaste coach en stuur.
We organiseren minimaal 1x per jaar een ploegendiner en drinken af en toe wat na de training. Omdat vrijwel iedereen werk en gezin probeert te combineren met sport, is dat laatste zeker geen verplichting, maar de sfeer in de ploeg is er niet minder om. We trainen serieus maar doen het wel voor het plezier!