Donateur worden

Oud-Orca houdt jouw Orca-gevoel warm en zorgt ervoor dat oud Orcanen met elkaar in contact blijven. Jaarlijks organiseren we o.a. borrels, een wielerronde, pannenkoekenroeien en eens in de vijf jaar reünie. Ook mag je buiten de evenementen nog eenmaal per jaar gebruik maken van de vloot.

En natuurlijk steun je met jouw bijdrage je oude club. Met een jaarlijkse bijdrage steunt Oud-Orca o.a. het botenplan en initiatieven van Orcanen.

Als je besluit donateur te worden, houden we je op de hoogte met onze nieuwsbrief. Je kunt ook op de hoogte blijven door ons te volgen op sociale media.

Er zijn verschillende manieren om betrokken te zijn bij Oud-Orca:

Donateur

Als donateur doneer je vanaf €30 per jaar, het eerste jaar is gratis. Daarvoor krijg je:

  • Jaarlijks een uitnodiging voor de Oud-Orca dag
  • Roeien met je oud Orca vrienden of ploeggenoten: als donateur mag je eenmaal per jaar in het weekend anderhalf uur komen roeien. Je regelt zelf een stuur en voldoende roeiers, wij zorgen dat er een boot wordt afgeschreven
  • Donateurslijst om andere donateurs en oude bekenden op te kunnen sporen
  • Een goed gevoel: Elk jaar op de Oud-Orca-dag doneren alle Oud-Orca-donateurs gezamenlijk een nieuwe boot aan Orca, Hiermee steun jij je oude club en weet je precies wat er met jouw geld gedaan wordt; namelijk wedstrijden winnen!

Betrokkene

Als betrokkene krijg je de nieuwsbrieven (ongeveer 4x per jaar). Oud-Orca benadert je één keer per jaar over het donateurschap en incidenteel voor bijdragen aan toffe projecten.

Oude bekende

Als oude bekende ontvang je geen nieuwsbrief, je wordt wel benaderd bij bijzondere initiatieven en reünies

Aanmelden

Ook betrokken raken bij het groeiende netwerk van oud Orcanen? Via onderstaande link kom je terecht bij ons aanmeldformulier.

Naar het aanmeldformulier