Ouwelullenborrel en barbecue vrijdag 9 augustus 2019

Beste Oud-Orcaan,

Goede-gewoonte-getrouw werd de Ouwelullenborrel altijd op de woensdag van de UIT-week georganiseerd. In 2018 heeft de Intro commissie van Orca deze borrel voor de verandering op de zaterdag in het weekend voorafgaand aan de UIT georganiseerd, zodat de werkende mensen onder ons in grote getale aanwezig konden zijn. Dat was een groot succes: het was een mooie drukbezochte avond met 1e- tot 10e-jaars en Oud-leden. Daarom borrelen we dit jaar weer op een werkenden-vriendelijke avond, namelijk vrijdag 9 augustus!

Voorafgaand aan de borrel is er een barbecue voor alle oud-leden en de Orca vrijwilligers van de UIT-week, zodat er weer een leuke mix van generaties ontstaat.
Schrijf je vóór 18:00 dinsdag 7 augustus in voor de barbecue via onderstaande link.
https://forms.gle/TJtjBcXJWvuxWX838

Er staan verder nog leuke dingen op de planning, dus mis dit niet en luid samen met ons je nieuwe studiejaar/werkjaar/schooljaar in! Een ideale gelegenheid om bij te kletsen met oude bekenden en om de Orca sfeer weer te proeven.

P.S. Let op: sinds een paar jaar is de Ouwelullenborrel niet meer in de stad op het Lepelenburg, maar op de loods van Orca.

Haal Door!

Groet van het Oud-Orca bestuur