Toen Oud-Orca net was opgericht kon je donateur worden. Als donateur ontvang je de nieuwsbrieven, word je uitgenodigd voor de activiteiten en doneer je een bepaald bedrag per jaar. Het grootste deel van de donaties ruim 70% gaat rechtstreeks naar Orca, bijvoorbeeld naar het botenplan. Het andere deel wordt onder andere gebruikt voor onze eigen activiteiten en incidentele uitgaven.

Aangezien we ook inzetten op het verbinden van (Oud-)Orcanen en we Oud-Orcanen met iets minder bestedingsruimte de optie willen geven om op een andere manieren bij te dragen, hebben we sinds 2015 verschillende soorten lidmaatschappen.

Donateur

Als donateur doneer je vanaf €30 per jaar, het eerste jaar is gratis. Je krijg het hele pakketje:

  • Jaarlijks uitnodiging voor de Oud-Orca dag
  • Roeien met je oud- Orca vrienden of ploeggenoten: als donateur mag je eenmaal per jaar in het weekend anderhalf uur komen roeien. Je regelt zelf een stuur en voldoende roeiers, wij zorgen dat er een boot wordt afgeschreven
  • Donateurslijst om andere donateurs en oude bekenden op te kunnen sporen
  • Een goed gevoel: Elk jaar op de Oud-Orca-dag doneren alle Oud-Orca-donateurs gezamenlijk een nieuwe boot aan Orca, Hiermee steun jij je oude club en weet je precies wat er met jouw geld gedaan wordt; namelijk wedstrijden winnen!

Betrokkene

Als betrokkene krijg je de nieuwsbrieven (eens per twee maanden ongeveer). Oud-Orca benadert je een keer per jaar over het donateurschap en incidenteel voor bijdragen aan toffe projecten

Oude bekende

Als oude bekende ontvang je geen nieuwsbrief, je wordt wel benaderd bij bijzondere initiatieven en reünies

Geen contact

Er is ook een optie waarbij je helemaal niet meer benaderd wordt door Oud-Orca, op wat voor manier dan ook.

Op deze manier hopen we het voor iedere Oud-Orcaan mogelijk te maken om bij te dragen wat hij of zij wil. Ben jij Oud-Orcaan (of oud-Charonaut/oud-Batavier) en heb je nog niks met Oud-Orca te maken? Kies gauw jouw smaakje uit en welkom bij de club!